zonnebrillen 2016

  February 20, 2016

  ronde zonnebril

  Eind februari, je ziet de eerste voorjaarscollecties in de winkels verschijnen en de modetrends worden voor het lente/zomer seizoen worden duidelijk. Dringend tijd om na te denken over een nieuwe zonnebril! Wij zetten de zonnebrillen trends 2016 voor je op een rijtje.

  Lees meer
  Geplaatst in Nieuws

  Goede zonnebril wintersport

  Zon, sneeuw, sport en natuurlijk de après-ski! Voor velen dan ook het hoogtepunt van de winter. Je wilt er oogverblindend uit zien zowel op als onderaan de piste, maar zelf niet sneeuwblind worden. Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede zonnebril voor de Wintersport?

  Lees meer
  Geplaatst in Nieuws

  Uitverkoop zonnebrillen

  September 26, 2015

  uitverkoop-zonnebril-met-korting

  Het is weer voorbij die mooie zomer. De zomer van 2015 was heerlijk. Lekker genieten in de zon, heerlijk temperatuur en lekkere lange avonden. Een mooie nazomer is het helaas nog niet echt en je zonnebrillen komen toch wat minder vaak uit de koker. Maar voordat je je zonnebrillen op gaat bergen, hebben we een mooie tip die veel Nederlanders aan zal spreken...

  Lees meer
  Geplaatst in Nieuws

  zonnebrillen-zomer-2015

  Het is weer zover! De zon laat zich weer zien en de zomervakanties zijn begonnen. Hoog tijd dus voor een nieuwe zonnebril. Heb jij je keuze al gemaakt? In dit blog helpen we bij het uitzoeken van de perfecte vakantie zonnebril.

  Lees meer
  Geplaatst in Nieuws

  keuze-zonnebrillen

  Hoe kies je de perfecte zonnebril?

  Het uitkiezen van de ideale zonnebril is niet zo makkelijk als je zou denken. Er zijn frames die jouw beste kenmerken versterken, en er zijn frames die dat op z’n zachtst gezegd niet doen. Dus hoe weet je nu welke zonnebril je moet kiezen?

  Lees meer
  Geplaatst in Nieuws