uitverkoop-zonnebril-met-korting

Het is weer voorbij die mooie zomer. De zomer van 2015 was heerlijk. Lekker genieten in de zon, heerlijk temperatuur en lekkere lange avonden. Een mooie nazomer is het helaas nog niet echt en je zonnebrillen komen toch wat minder vaak uit de koker. Maar voordat je je zonnebrillen op gaat bergen, hebben we een mooie tip die de meeste Nederlanders wel aan zal spreken!

Dit is namelijk het moment om te profiteren van lage prijzen op de beste zonnebrillen van 2015! Immers is het seizoen voorbij en blijven niet verkochte zonnebrillen in de schappen liggen tot het voorjaar van 2016. Om dit te voorkomen bieden veel winkels en online shops extra kortingen.

Bij iLookz bieden we tot eind oktober extra korting op ons assortiment aan zonnebrillen. Dit geldt ook voor topmerken zoals ray-ban zonnebrillen, oakley zonnebrillen, carrera zonnebrillen en vele andere merken.

Op het gehele assortiment krijg je een korting van maar liefst 10% met kortingscode ‘NAZOMER15’. Dat scheelt al gauw 10 euro of meer!

Deze aanbieding geldt ook voor de sale-artikelen, waardoor de korting kan oplopen tot wel 60%. Zo wordt het toch nog een mooie nazomer en ben je gelijk klaar voor de wintersport, die reis naar de zon of de zomer van volgend jaar!