zonnebrillen-zomer-2015

Het is weer zover! De zon laat zich weer zien en de zomervakanties zijn begonnen. Hoog tijd dus voor een nieuwe zonnebril. Heb jij je keuze al gemaakt? In dit blog helpen we bij het uitzoeken van de perfecte vakantie zonnebril.

Typische zomer situatie bij het zwembad: jij en je vrienden liggen de hele dag op het strand of bij het zwembad. Door je in te smeren met goede zonnebrandcrème wordt je mooi en verantwoord bruin en kom je er niet uit te zien als als de gemiddelde Britse tourist in Spanje.

Maar hoe zit het met de bescherming van je ogen? Heb je nog steeds dezelfde zonnebril als 5 jaar geleden of die goedkope nep Ray-Ban van de boulevard? Dan is het hoog tijd om een zonnebril te kopen die je beter beschermt tegen de zon en tegelijkertijd je uitstraling versterkt.

Ga je naar Ibiza, ga dan voor een trendy zonnebril, bijvoorbeeld een houten zonnebril of zonnebrillen met ggekleurde spiegelglazen. En voor een meer sportieve uitstraling of actieve vakanties is de sportbril uitermate geschikt. Deze zonnebrillen zijn iets wat robuuster maar zeker niet minder stijlvol.

Voor wat voor soort zonnebril je ook gaat, vaak is het toch fijn om ook te kijken of de bril echt zo goed bij je staat. Bij iLookz kan je daarom bij een groot gedeelte van de collectie de zonnebril online passen met geavanceerde 3d-technology via de webcam van je desktop of laptop. Daarnaast kan je de zonnebril gratis terugsturen mocht deze je toch niet bevallen.

Namens het gehele iLookz team een hele prettige vakantie gewenst!