Ray-ban zonnebrillen

  12 36 96


  Ray-Ban zonnebril

  Op zoek naar een Ray-Ban zonnebril voor een scherpe prijs, met gratis verzending en gratis retour? Koop dan uw Ray-ban zonnebril bij iLookz.nl!

   

  Sinds de oprichting van Ray-Ban, meer dan 60 jaar geleden, heeft ’s werelds meest bekende zonnebrillen merk met zijn populaire zonnebrillen altijd voorop gelopen op het gebied van eyewear fashion. Een Ray-Ban zonnebril is per definitie kwalitatief, stylish en tijdloos. Ray- Ban zonnebrillen zijn gewoonweg niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. 

   

  Ray-Ban staat aan de wieg van een aantal iconische modellen. De legendarische Ray-Ban Aviator pilotenbril veranderde al snel van een onmisbaar accessoire van de US Airforce in een populaire fashion statement. De Ray-Ban Clubmaster zonnebril is ook zo’n legendarisch retro model. In de jaren ’50 en ’60 werd dit model, toen nog ‘browliner’ genoemd, door meer dan de helft van de brildragers gekocht. En kort na de introductie in 1952 was de welbekende Ray-Ban Wayfarer zonnebril al te zien op de gezichten van de Hollywood sterren.

   

  iLookz.nl beschikt over een uitgebreide selectie Ray-Ban zonnebrillen. Probeer onze virtuele 3d spiegel om de Ray-Ban zonnebril van uw voorkeur te vinden en bestel deze eenvoudig en veilig op onze website. Mocht de zonnebril toch niet 100% bevallen, dan kan deze gratis weer retour gezonden worden.