Over ilookz

iLookz staat voor een moderne en gemakkelijke online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een uitgebreide selectie zonnebrillen te bieden, met een uitstekende klantenservice en alle voordelen van eenvoudig en veilig online shoppen.

Uitgebreide filters

iLookz biedt verschillende mogelijkheden om precies de juiste zonnebril te vinden die past bij uw wensen als klant. In plaats van opdringerige verkopers, bieden we uitgebreide filtermogelijkheden. Binnenkort kunt u via geavanceerde technologie uw zonnebril bij ons online passen en op termijn zullen we ook op verzoek online stijladvies gaan aanbieden via onze adviseurs.

Gratis verzending en retour

Bij iLookz betaalt u als klant geen cent voor de verzending van zijn bestelling! In tegenstelling tot andere online winkels, is er bij iLookz geen minimum orderwaarde hiervoor. Zonnebrillen kunnen uiteraard altijd anders staan dan verwacht – daarom is bij iLookz ook de retourzending gratis. Klanten kunnen hun bestelde artikelen gratis retourneren, tot ze de perfecte zonnebril gevonden hebben!

Uitgebreide en persoonlijke service

Er is een uitgebreid scala aan klantenservice diensten beschikbaar voor onze klanten – persoonlijk, vakkundig en zonder lange wachtrijen.

Eenvoudig en veilig winkelen

Onze online shop is duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken. Zowel bij het eerste bezoek van onze homepage als bij het zoeken naar een specifiek model: U wordt gemakkelijk door de winkel geleid, om uw aankoop snel en gemakkelijk te voltooien.

Als het gewenste item in de winkelwagen ligt, kunt u als klant tussen verschillende beveiligde betalingsopties kiezen. Betaling kan op diverse manieren worden gedaan: iDeal, Paypal, Mastercard, Visa, Automatische Incasso en Achteraf betalen. Na de succesvolle bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de status van hun bestelling.

Menu