Wayfarer zonnebrillen

  12 36 96


  Wayfarer

   

  Op zoek naar scherp geprijsde Wayfarer zonnebrillen van de beste merken, met gratis verzending en gratis retour? Koop dan uw Wayfarer zonnebril bij iLookz.nl!

   

  De Wayfarer zonnebril is ontworpen door Ray-Ban in 1952 en destijds was het een radicaal ontwerp. Dit door zijn voor die tijd extreme vormen die gebaseerd waren op onder andere de staartvinnen van Cadillac auto’s. De enorme populariteit van dit model komt uit de jaren ’80 toen Ray-Ban met een volledig vernieuwde versie van de Wayfarer zonnebrillen kwam, de RB2140. Met name doordat in bekende films en series deze brillen veelvuldig voorkwamen (denk bijvoorbeeld aan The Blues Brothers, The Breakfast Club, Risky Business en Miami Vice) is toen de Wayfarer een iconische zonnebril geworden. Sindsdien is deze stoere zonnebril niet meer weg te denken is uit het straatbeeld.

   

  Tegenwoordig kan je naast de originele Wayfarer van Ray-Ban ook van de andere grote zonnebrillen merken monturen vinden die sterk geïnspireerd zijn op dit legendarische model. iLookz beschikt over een uitgebreide selectie Wayfarer zonnebrillen. Bestel nu uw Wayfarer zonnebril eenvoudig en veilig op onze website. Mocht de zonnebril toch niet 100% bevallen, dan kan deze gratis weer retour gezonden worden.